Kantolan kesäkampanja 2017 -säännöt ja ohjeet

Voita kantolan-keksien ostokuitilla rannekkeita huvipuistoon tai tuotepaketti!

Osta kaksi mitä tahansa KANTOLAN-keksipakettia ja lähetä kuittikuva ostoksestasi sekä yhteystietosi www.kesakampanja.fi -sivustolla niin osallistut huvipuistorannekkeiden sekä tuotepakettien arvontaan. Jokaiset kaksi ostettua pakkausta ovat yksi arpa arvonnassa.

Palkinnot arvotaan kampanjan päätyttyä, yhteensä 5 huvipuistorannekekokonaisuutta (á 4 ranneketta) sekä 10 tuotepakettia. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimi voidaan julkaista KANTOLAN kotisivuilla. Palkinnot lähetetään voittajille viimeistään heinäkuun loppuun mennessä.

Säännöt

1. Järjestäjä

Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab, Äyritie 22, 01510 Vantaa

2. Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, pois lukien ne yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyiden kanssa. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua vain huoltajan suostumuksella.

3. Kampanja-aika

Kampanja-aika 1.5.2017 - 25.6.2017.

4. Kuinka osallistua kampanjaan

Kampanjaan osallistutaan ostamalla vähintään kaksi KANTOLAN-keksipakkausta ja syöttämällä kuitin kuva, kuitin tiedot sekä omat yhteystiedot kampanjasivuilla. Jokaiset kaksi ostettua KANTOLAN-keksipakkausta on yksi arpa. Osallistumiskertojen määrää ei ole rajoitettu. Arvonta suoritetaan kampanja-ajan päätyttyä 26.6.2017.

5. Palkinnot

5 x 4 huvipuistoranneketta voittajan valitsemaan huvipuistoon Suomessa. Enimmäishinta per ranneke on 47e, yhden rannekesetin arvo on siis enintään 188e. Lisäksi arvotaan 10 kpl KANTOLAN-tuotepaketteja, arvo noin 20e/paketti. Voittajille ilmoitetaan voitosta viikon sisällä arvonnasta. Palkinnot toimitetaan voittajille viimeistään heinäkuun loppuun mennessä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

7. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, toiseksi tuotteeksi eikä jakaa osiin. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Järjestäjä ei vastaa mistään muista mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

8. Henkilötiedot

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja nimet voidaan julkaista järjestäjän kotisivuilla ilman henkilöiden erillistä suostumusta. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

9. Kilpailuun osallistumiseen liittyvä vastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti, osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan sitoudut noudattamaan kampanjan sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjällä on oikeus muuttaa kampanjasääntöjä ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai kampanjasääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

* Rekisteriseloste *

Kantolan kesäkampanja 2017 -rekisteriseloste

Laatimispäivä 20.04.2017

1. Rekisteriseloste*

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 §:n mukainen rekisteriseloste

2. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite*

Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab, Äyritie 22, 01510 Vantaa

3. Rekisteriasioita hoitava henkilö*

Gunilla Hernelahti

4. Rekisterin nimi*

KANTOLAN kesäkampanja 2017 -rekisteriseloste

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus*

Tietoja kerätään ainoastaan kampanjan palkintojen arvontaan ja lähettämiseen. Tiedot tuhotaan kampanjan päätyttyä.

6. Rekisterin tietosisältö*

Rekisteriin kerätään kampanjaan osallistuvilta henkilöiltä seuraavat tiedot: Henkilön nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä ostokuitin tiedot ja kuva kuitista. Kaikki tiedot ovat pakollisia ilmoittaa.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle*

Tietoja ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet:*

Rekisteri säilytetään kampanjan ajan kampanjan teknisen toteuttajan salasanoin suojatuilla palvelimilla, jolloin niihin ei pääse käsiksi kukaan muu kuin kampanjan tekninen toteuttaja. Kampanjan teknisellä toteuttajalla on kampanjan aikana ja sen jälkeen pääsy KANTOLAN kesäkampanja 2017 -rekisterin tietoihin kunnes kampanjan jälkeen rekisteri tuhotaan.