Ruiskeksit punajuuritahnalla ja versoilla

ruiskeksit punajuuritahnalla resepti

Annokset
20

Ainekset

Täyte

  • 100 g kypsiä kikherneitä
  • 1 dl pehmeää vuohenmaitojuustoa
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuina
  • ripaus suolaa
  • 2 tl öljyä
  • 1 etikkapunajuuri

Koristeluun

  • pistaasipähkinöitä ja versoja

Valmistusohjeet

Valuta kikherneet ja etikkapunajuuret. Pilko punajuuri.

Laita kaikki ainekset kulhoon ja jauha ne sauvasekoittimella tasaiskesi tahnaksi.

Murenna pistaasipähkinät veitsellä murumaisiksi.

Asettele kekseille punajuuritahnaa. Tee suupaloista kolmikerroksisia.

Koristele päällimmäinen keksi vielä pistaasipähkinöillä ja pienillä versoilla.

Tarjoile pikkupalat välittömästi, etteivät keksit ehdi pehmetä liikaa.

https://www.youtube.com/watch?v=mZLj8domnMI