pohjat:
1 pkt Kantolan kaurakeksejä
75 g voita tai juoksevaa margariinia
täyte:
4 dl vispikermaa
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
400 g mascarponejuustoa
1 dl Kantolan kaura-suklaakeksimuruja
1 rkl punajuurien säilöntälientä (väriksi, ei maistu)
päälle:
mustikoita, karhunvatukoita ja viinimarjoja

1. Paloittele kaurakeksit ja hienonna ne veitsellä muruiksi. Laita murut kippoon ja sekoita sulatettu voi ja kardemumma muruihin.
2. Vuoraa kahden, halkaisijaltaan noin 18 -20 cm irtopohjavuokien pohjat leivinpaperilla. Jaa muruseos vuokien pohjille ja painele tasaiseksi pohjaksi.
3. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Siivilöi vaahdon sekaan tomusokeri. Notkista mascarpone ja sekoita kermavaahtoon.
4. Murenna kaura-suklaakeksit ja lisää kermaseokseen!
5. Jaa täyteseos pohjien päälle. Tasoita päällykset. Laita kakut jääkaappiin tekeytymään ainakin 4 tunniksi tai seuraavaan päivään.
6. Ota kakut vuoistaan ja asettele ne päällekkäin, yhdeksi kakuksi.
7. Koristele kakku runsaasti marjoilla.

Katso video osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=PfqioJRT-dU