pohja:
1 pkt (185 g) Ballerina Duo maitosuklaa-vadelma keksejä
50 g juoksevaa margariinia tai sulatettua voita
täyte:
21/2 dl vispikermaa
400 g appelsiinin tai sitruunanmakuista tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 (luomu)sitruunan mehu
1 (luomu)sitruunan kuoriraaste
koristeeksi:
ananaskirsikoita, sharon hedelmiä
syötäviä kukkia

1. Paloittele keksit ja murenna ne leikkuulaudalla veitsellä murumassaksi. Laita murut kippoon ja sekoita margariini tai sulatettu voi keksimuruihin.
2. Vuoraa halkaisijaltaan 18 – 20 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos tiiviiksi kerrokseksi.
3. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori raastimen pienimmällä terällä.
4. Vatkaa kerma vaahdoksi.
5. Notkista tuorejuusto ja sekoita se kermavaahtoon. Lisää joukkoon sitruunan kuoriraaste, mehu ja sokeria aluksi varovasti. Tarkasta maku ja lisää sitruunamehua ja/tai sokeria joukkoon.
6. Laita täyteseos pohjan päälle ja peitä vuoka foliolla. Laita kakku tekeytymään jääkaappiin ainakin 6 tunniksi tai seuraavaan päivään.
7. Huuhdo ja leikkaa sharon hedelmä viipaleiksi. Koristele kakku sharon hedelmäviipaleilla, ananaskirsikoilla, syötävillä kukilla ja ruusun terälehdillä.

Katso video osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=K-u9RJp1gj8