n. 30 palloa 20 min

200 g maukasta juustoa, esim. kypsytettyä cheddaria
1 rs (125 g) tuorejuustoa (vuohenmaito)
1 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
1 rkl hienonnettua ruohosipulia

Päälle
n. 2 dl Valitut Ruis- tai spelttikeksejä murusteltuna

1. Raasta juusto. Laita se tuorejuuston, karpaloiden ja ruohosipulin kanssa kulhoon. Sekoita tasaiseksi.

2. Pyörittele massasta pieniä palloja. Parhaiten se onnistuu, jos käsissä on muoviset kertakäyttökäsineet.

3. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella rouhien. Laita murut lautaselle ja pyörittele juustopallot niissä. Paina tarvittaessa kevyesti, niin murut tarttuvat pallojen pintaan. Tarjoa pieninä cocktailpaloina tai osana juustotarjotinta.

Vinkki: Sekoita keksinmuruihin pähkinärouhetta tai kuivattuja, hienonnettuja karpaloita.

Katso video osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=vSNXYy3YECE