Punainen keväthurma
2 annosta

n. 5 dl tuoreita mansikoita
2 banaania
4 Kantolan kaurakeksiä
1 tl vaniljasokeria
6 dl mantelimaitoa
koristeeksi:
Ballerina keksejä
mintun lehtiä

1. Paloittele kaurakeksit ja laita kaikki ainekset blenderiin ja jauha ne tasaiseksi juomaksi.
2. Jaa juoma kahteen lasiin.
3. Pujota varrastikkuihin Ballerina-keksejä ja asettele laseihin iloisiksi kyytipojiksi. Koristele vielä juomat mintun lehdillä.

Keltainen aurinko
2 - 3 annosta

1 ps (300 g) pakastettuja mangopaloja
4 Kantolan kaurakeksiä
1 prk (250) rahkaa
3 dl appelsiini-mangojuomaa
koristeeksi:
Ballerina-keksejä
mintun lehtiä

1. Sulata mangot pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paloittele kaurakeksit.
2. Laita kaikki ainekset blenderiin ja jauha tasaiseksi juomaksi.
3. Jaa juoma laseihin ja asettele laseihin vielä varrastuikkuihin pujoteltuja Ballerina-keksejä. Koristele juomat mintun lehdillä.

Kts. video osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=56KEpgc1uNI