n. 12 palaa
Valmistusaika 20 min + kypsennykseen ja jäähtymiseen 5 t

Pohja:
300 g Kantola Kaurakeksejä
100 g voita

Täyte:
½ luomusitruuna
600 g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
3 kananmunaa
1 dl sokeria

Päälle:
Kantolan Pallokeksejä, pretzeleitä, paksua kinuskikastiketta, sormisuolaa

1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. n. 23 cm). Murskaa keksit joko monitoimikoneessa tai laita ne muovipussiin ja nuiji kaulimella pieniksi muruiksi. Sulata voi ja sekoita se keksinmuruihin. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet täytteen.

2. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

3. Pese sitruuna. Raasta kuori ja purista mehu. Vatkaa munat, juusto ja sokeri keskenään. Mausta sitruuan kuoriraasteella ja mehulla.
4. Kaada seos vuokaan. Paista uunissa n. 50 minuuttia, kunnes kakku on vielä keskeltä hieman hyllyvä.

5. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.

6. Koristele kakku pallokekseillä, pretzeleillä ja kinuskilla. Ripottele kinuskille ripaus sormisuolaa. Tarjoa halutessasi marjojen kanssa.

Katso video osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=WlAFgGoF77Y