
Suklaajuustokakku ilman lisättyä sokeria
Suklainen juustokakku maistuu entistä paremmalta ilman lisättyä sokeria. Hieman terveellisempi vaihtoehto perinteiselle juustokakulle saadaan aikaan hyödyntämällä kakussa cashewpähkinöitä, sokerittomia Digestive-keksejä ja taateleita. Täyteläinen maku on taattu!Juustokakusta voi tehdä vegaanisen vaihtamalla Digestive-keksit Kantolan Kaurakekseihin. Helppoa, nopeaa ja herkullista!
Valmistusaika 30 minutes mins
kypsennykseen ja jäähtymiseen 5 hours hrs
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 12
Ainesosat
Pohja
- 150 g Kantolan Sokeriton Digestive-keksejä
- 55 g vegaanista margariinia
Täyte
- 3 1/2 dl cashewpähkinöitä
- 1/2 dl sitruunamehua
- 3/4 dl sulatettua kookosöljyä
- 115 g maustamatonta tofutuorejuustoa (esim. Tofutti)
- 10 kivetöntä taatelia
- 3 rkl tummaa kaakaojauhetta
Ohjeet
- Tee pohja. Laita keksit tehosekoittimeen. Surauta sekaisin. Yhdistä sulatetun margariinin kanssa. Laita leivinpaperi halkaisijaltaan n. 20 cm irtopohjavuokaan. Painele seos vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin.
- Tee täyte. Laita cashewpähkinät kulhoon. Kaada päälle kuumaa vettä. Anna liota 1 h. Kaada vesi pois. Laita pähkinät tehosekoittimeen muiden aineiden kanssa. Anna koneen käydä, kunnes seos on mahdollisimman tasaista.
- Kaada seos pohjalle. Peitä kelmulla ja laita pakastimeen vähintään 4 tunniksi.
- Koristele marjoilla tai suklaanibseillä.
- Vinkki: Haluatko kakusta vegaanisen? Korvaa digestivet kaurakekseillä!
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!