Kantolan punainen palkki
Suklaajuustokakku ilman lisättyä sokeria

Suklaajuustokakku ilman lisättyä sokeria

Suklainen juustokakku maistuu entistä paremmalta ilman lisättyä sokeria.
Hieman terveellisempi vaihtoehto perinteiselle juustokakulle saadaan aikaan hyödyntämällä kakussa cashewpähkinöitä, sokerittomia Digestive-keksejä ja taateleita. Täyteläinen maku on taattu!
Juustokakusta voi tehdä vegaanisen vaihtamalla Digestive-keksit Kantolan Kaurakekseihin. Helppoa, nopeaa ja herkullista!
Valmistusaika 30 minutes
kypsennykseen ja jäähtymiseen 5 hours
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 12

Ainesosat
  

Pohja

Täyte

  • 3 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 3/4 dl sulatettua kookosöljyä
  • 115 g maustamatonta tofutuorejuustoa (esim. Tofutti)
  • 10 kivetöntä taatelia
  • 3 rkl tummaa kaakaojauhetta

Tarjoiluun

  •  mustikoita ja vadelmia

Ohjeet
 

  • Tee pohja. Laita keksit tehosekoittimeen. Surauta sekaisin. Yhdistä sulatetun margariinin kanssa. Laita leivinpaperi halkaisijaltaan n. 20 cm irtopohjavuokaan. Painele seos vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin.
  • Tee täyte. Laita cashewpähkinät kulhoon. Kaada päälle kuumaa vettä. Anna liota 1 h. Kaada vesi pois. Laita pähkinät tehosekoittimeen muiden aineiden kanssa. Anna koneen käydä, kunnes seos on mahdollisimman tasaista.
  • Kaada seos pohjalle. Peitä kelmulla ja laita pakastimeen vähintään 4 tunniksi.
  • Koristele marjoilla tai suklaanibseillä.
  • Vinkki: Haluatko kakusta vegaanisen? Korvaa digestivet kaurakekseillä!
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!