Punajuuritahna-pikkupalat; Kantolan Valitut Ruiskeksit punajuuritahnalla ja versoilla
n.20 suupalaa

60 kpl Kantolan valitut ruiskeksejä
täyte:
100 g kypsiä kikherneitä
1 dl pehmeää vuohenmaitojuustoa
2 valkosipulin kynttä murskattuina
ripaus suolaa
2 tl öljyä
1 etikkapunajuuri
koristeluun:
pistaasipähkinöitä ja versoja


1. Valuta kikherneet ja etikkapunajuuret. Pilko punajuuri.
2. Laita kaikki ainekset kulhoon ja jauha ne sauvasekoittimella tasaiskesi tahnaksi.
3. Murenna pistaasipähkinät veitsellä murumaisiksi.
4. Asettele kekseille punajuuritahnaa. Tee suupaloista kolmikerroksisia.
5. Koristele päällimmäinen keksi vielä pistaasipähkinöillä ja pienillä versoilla.
6. Tarjoile pikkupalat välittömästi, etteivät keksit ehdi pehmetä liikaa.

Katso video osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=mZLj8domnMI