Kantolan Valitut suolakeksit lohi ja mäti - täytteellä

30 kpl Kantolan suolakeksejä

Tahna:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl silputtua tilliä
1 tl kalakastiketta
2 tl inkivääritahnaa

Päällinen:

n. 70 g graavilohisiivuja
2 rkl kirjolohen mätiä

Koristeeksi:

tilliä ja versoja

1. Laita puolet kekseistä leivinpaperin päälle.
2. Silppua tilli saksilla. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Tähän voisi lisätä pippurin rouhimisen myllystä.
3. Sipaise täytettä reilu nokare keksien päälle.
4. Paloittele lohi pieniksi viipaleiksi ja kiepauta palat täytteen päälle.
5. Laita vielä päälle tilkalla mätiä, tillisilppua ja versoja.

Katso video osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=LmABnijQhWA