Mittaa valkuaiset ja sokeri puhtaaseen, kuumuutta kestävään kulhoon. Nosta kulho vesihauteeseen, kevyesti poreilevan kattilan päälle (vesi ei saa osua kulhon pohjaan asti). Kuumenna marenki samalla käsivispilällä kevyesti sekoitellen, kunnes marengin lämpötila on 63 astetta. Jos et omista lämpömittaria, voit hieroa seosta sormien välissä; kun sokerikiteet ovat sulaneet ja seos tuntuu kunnolla lämpimältä, se on valmista.
Ota kulho vesihauteesta ja vatkaa seos huoneenlämpöiseksi, paksuksi vaahdoksi. Siirrä vaahto pursotinpusseihin ja pursota heti keksien päälle.
Sulata suklaat mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa rypsiöljyn kanssa (1 tl rypsiölyä/1 suklaalevy). Sekoita tasaiseksi. Kasta pusut suklaaseen ja ripottele pinnalle haluamaasi koristetta. Anna jähmettyä jääkaapissa.
Pusut voi halutessaan tehdä jo tarjoilua edeltävänä päivänä jääkaappiin.