Jauha keksit hienoksi murskaksi.
Vatkaa huoneenlämpöinen, pehmeä voi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri ja vatkaa muutama minuutti.
Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto ja keksinmurut. Siirrä noin 1½ dl kuorrutetta pursotinpussiin.
Aseta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle ja levitä päälle lusikallinen kuorrutetta. Levitä kuorrutteen päälle kolmasosa kinuskista ja vadelmista. Nosta päälle seuraava pohja ja toista vaiheet vielä kaksi kertaa. Paina viimeistä pohjaa hieman alaspäin, jotta kakusta tulee tukeva.
Kuorruta kakku ohuesti kreemillä, jotta murut kiinnittyvät kakun pintaan. Tässä vaiheessa kuorrutuksen ei tarvitse olla siisti. Laita kakku kylmään 15 minuutiksi. Viimeistele kuorrute uudella kreemikerroksella. Tasoita pinta ja laita kakku kylmään.