Go Back
+ servings
Ruiskeksit vuohenjuusto-punajuuritahnalla ja versoilla

Ruiskeksit vuohenjuusto-punajuuritahnalla ja versoilla

Nopeat ja maukkaat, juhlapöytäänkin sopivat suolaiset herkut, ovat toimiva kokonaisuus tarjoiltavaksi.
Muun muassa kikherneistä, vuohenmaitojuustosta ja punajuurista tehty täyte keksien kanssa tekee tavallisesta taivaallista. Kokeile reseptiä ja ihastu!
Ruiskeksit vuohenjuusto- ja punajuuritahnatäytteellä kannattaa tarjoilla heti, jotta keksien rapeus pysyy hyvänä!
Annokset 20

AINESOSAT

Täyte

  • 100 g kypsiä kikherneitä
  • 1 dl pehmeää vuohenmaitojuustoa
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuina
  • ripaus suolaa
  • 2 tl öljyä
  • 1 etikkapunajuuri

Koristeluun

  •  pistaasipähkinöitä ja versoja

OHJEET

  • Valuta kikherneet ja etikkapunajuuret. Pilko punajuuri.
  • Laita kaikki ainekset kulhoon ja jauha ne sauvasekoittimella tasaiskesi tahnaksi.
  • Murenna pistaasipähkinät veitsellä murumaisiksi.
  • Asettele kekseille punajuuritahnaa. Tee suupaloista kolmikerroksisia.
  • Koristele päällimmäinen keksi vielä pistaasipähkinöillä ja pienillä versoilla.
  • Tarjoile pikkupalat välittömästi, etteivät keksit ehdi pehmetä liikaa.

VINKKI

Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!