
Ruiskeksit vuohenjuusto-punajuuritahnalla ja versoilla
Nopeat ja maukkaat, juhlapöytäänkin sopivat suolaiset herkut, ovat toimiva kokonaisuus tarjoiltavaksi. Muun muassa kikherneistä, vuohenmaitojuustosta ja punajuurista tehty täyte keksien kanssa tekee tavallisesta taivaallista. Kokeile reseptiä ja ihastu!Ruiskeksit vuohenjuusto- ja punajuuritahnatäytteellä kannattaa tarjoilla heti, jotta keksien rapeus pysyy hyvänä!
Valmistusaika 0 minutes mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 20
Ainesosat
- 60 kpl Kantolan Valitut Ruiskeksejä
Täyte
- 100 g kypsiä kikherneitä
- 1 dl pehmeää vuohenmaitojuustoa
- 2 valkosipulin kynttä murskattuina
- ripaus suolaa
- 2 tl öljyä
- 1 etikkapunajuuri
Koristeluun
- pistaasipähkinöitä ja versoja
Ohjeet
- Valuta kikherneet ja etikkapunajuuret. Pilko punajuuri.
- Laita kaikki ainekset kulhoon ja jauha ne sauvasekoittimella tasaiskesi tahnaksi.
- Murenna pistaasipähkinät veitsellä murumaisiksi.
- Asettele kekseille punajuuritahnaa. Tee suupaloista kolmikerroksisia.
- Koristele päällimmäinen keksi vielä pistaasipähkinöillä ja pienillä versoilla.
- Tarjoile pikkupalat välittömästi, etteivät keksit ehdi pehmetä liikaa.
Vinkki!
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!