Kantolan punainen palkki

Ballerina

Ballerina-logo

Täytekeksi iloa ja
täytettä tulvillaan!

Kantolan Ballerina on pyöreä täytekeksi täynnä herkullista täytettä. Suloiset Ballerina-keksit ovat tuoneet palan riemua suomalaisten herkkupöytiin ja juhlahetkiin jo vuosikymmenien ajan.

Ballerinat henkilön sylissä

Ballerina-täytekeksit

Ballerina-keksejä kelpaa herkutella omalla tyylillä: voit irrottaa täytekeksin kannet ensin toisistaan, tai vaikkapa dipata keksin maitolasiin tai teekuppiin. Olipa tapasi mikä tahansa, on luvassa takuulla ilostuttava herkkuhetki yksin tai ystävien kanssa!

Kantolan Ballerina on täysin palmuöljytön täytekeksisarja, ja keksien valmistuksessa käytetty kaakao on Rainforest Alliance -sertifioitua

 

Tuotteet

Ballerinan iloiseen tuoteperheeseen kuuluu kuusi ihanaa makua: maukas mustikka, raikas vadelma, pehmeä toffee, kuohkea nougat, suolainen kinuski ja vaniljakaakao & merisuola.

Reseptit

Ballerina-keksit maistuvat paitsi sellaisenaan, myös herkullisissa resepteissä, jotka saavat makuhermotkin pyörimään piruetteja niin arjessa kuin juhlassa. 

Koristele täytekekseillä mehevä kolmen kerroksen keksikakku syntymäpäiville tai taio näyttävät Ballerina-suukot tarjoiltaviksi juhlapöytään! 

Ballerina suklaa

Vastuullisuus

Vastuullisuus on tärkeä osa kaikkea toimintaamme. Lue lisää siitä, miten vastuullisuus näkyy tuotteissamme!

Kantolan keksit

Jotain suolaista tai suklaista, tai ehkä gluteenitonta? Katso millaisia muita tuotekavereita Ballerinalta löytyy!

Usein kysyttyä

Jäikö jokin mietityttämään? Huoli pois, olemme keränneet vastaukset Kantolan usein kysyttyihin kysymyksiin!