Kantolan punainen palkki
Nougat Ballerina-kääretorttu

Nougat Ballerina-kääretorttu

Tämä maukas Nougat Ballerina-kääretorttu kruunaa juhlapöydän tai jälkkärihetken ja maistuu varmasti koko perheelle! Kurkkaa helppo resepti alta ja valmista suussa sulavaa kääretorttua.
Annokset 12

AINESOSAT

Pohja

Täyte

  • 100 g voita
  • dl tomusokeria
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • dl hasselpähkinä-suklaalevitettä

OHJEET

Pohja

  • Kuumenna uuni 200 ℃:seen. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla. Murskaa Ballerina Nougat- keksit mahdollisimman hienoksi jauheeksi esim. blenderissä.
  • Vatkaa kananmunat ja sokeri erittäin kuohkeaksi ja paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita 1 dl keksijauhetta (loput käytetään täytteeseen), leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe yhteen. Kääntele kuivat aineet pienissä erissä kevyesti munavaahtoon, älä vatkaa ja vältä liikaa sekoittamista, ettei vaahto lässähdä. Levitä taikina pellille ja paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä hetki rullattuna.

Täyte

  • Vatkaa huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri ja jatka vatkaamista muutama minuutti. Sekoita tuorejuusto ja hasselpähkinälevite yhteen ja vatkaa voivaahtoon. Kääntele joukkoon pohjasta jäljelle jäänyt keksimurska. Levitä täyte pohjan päälle ja kääri pohja tiukaksi rullaksi. Anna asettua jääkaapissa noin puolen tunnin ajan.

Koristelu

  • Koristele kääretorttu kermavaahtopursotuksin, keksein ja makeisin.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!