Valitut

Kantolan Valitut logo

Kantolan Valitut®
- parhaat keksit juustoille

Kantolan Valitut asetelma

Kantolan Valitut®

Kantolan Valitut on luotu nautiskeluun. Sarjasta löytyvät sopivat suolaiset keksit niin pehmeille ja koville, kuin vahvoille ja miedoillekin juustoille. Juustojen ja laadukkaiden keksien vastustamaton yhdistelmä on täydellinen valinta ikiomaan herkutteluun tai perheelle ja ystäville tarjottavaksi.

Kaikki keksit on valmistettu ilman palmuöljyä.  

Leivottu ilman palmuöljyä -merkki

Tuotteet

Kantolan Valitut -sarjaan kuuluu valikoima ohuita ja rapeita keksejä juustojen pariksi, maustettuja artesaanikeksejä ja suolattuja pikkukeksejä. Herkuttele juustotarjottimella yhdessä suosikkijuustojesi kanssa, tai nauti herkullisten lisukkeiden, kuten suolaisten levitteiden ja tahnojen kera.

Löydä parhaat keksit juustoille

Kantolan Valitut on hienostunut seuralainen juustolle kuin
juustolle. Oikean suolaisen keksin ja juuston yhdistäminen ei kuitenkaan aina ole helppoa. Siksi löydät parhaat neuvomme juuston ja keksin valintaan tuotepakkauksista ja Kuinka rakentaa houkutteleva juustotarjotin? -artikkelista.

Kantolan Valitut herkkutarjotin
Tomaattijuustokakku

Reseptit

Sarjan keksit sopivat herkullisiin suolaisiin resepteihin. Valmista kahvipöytään raikas ja näyttävä tomaatti-basilikajuustokakku tai kokoa juustoista ja kekseistä helppo, mutta sitäkin upeampi, herkkutarjotin

Vastuullisuus

Vastuullisuus on tärkeää kaikessa toiminnassamme. Lue lisää siitä, miten vastuullisuus näkyy Kantolan tuotteissa!

 

Kantolan keksit

Kantolan valikoimasta löydät suolaiset ja makeat keksit niin itselle herkutteluun kuin erilaisiin juhliin. Katso koko Kantolan valikoima!

 

Usein kysyttyä

Jäikö mieleesi kysymyksiä tuotteistamme tai toiminnastamme? Olemme keränneet yhteen vastaukset meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin.