Cookies and cream -croissantit
Superherkulliset ja helpot croissantit täytetään nopealla kaakaovanukas-keksivaahdolla. Koko komeuden kruunaa suklaakuorrute ja herkulliset keksimurut. Ohjeella tulee reilu annos kuorrutetta, se riittää noin 8 croissanttiin. Jos et halua näin montaa voit myös puolittaa ohjeen tai käyttää kuorrutetta esim. kuppikakkujen kuorrutteeksi tai kakun täytteeksi.
Halkaise croissantit ja leikkaa kansi irti.
Mittaa mascarpone, kerma ja tomusokeri kulhoon. Vatkaa kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi.
Jauha ½ pkt Ballerinakeksejä hienoksi jauheeksi.
Lisää keksijauhe ja kaakaovanukas mascarponevaahtoon, vatkaa nopeasti tasaiseksi ja siirrä pursotinpussiin.
Pursota täyte croissantpohjille.
Murskaa loput kekseistä veitsellä karkeaksi rouheeksi.
Ripottele keksimurskaa täytteen päälle.
Sulata suklaa ja kasta kansi kevyesti suklaasulaan. Nosta kansi croissanttien päälle ja viimeistele keksimurskalla ja halutessasi ripauksella sormisuolaa.