Kantolan punainen palkki
Cookies and cream-croissantit

Cookies and cream -croissantit

Superherkulliset ja helpot croissantit täytetään nopealla kaakaovanukas-keksivaahdolla. Koko komeuden kruunaa suklaakuorrute ja herkulliset keksimurut. Ohjeella tulee reilu annos kuorrutetta, se riittää noin 8 croissanttiin. Jos et halua näin montaa voit myös puolittaa ohjeen tai käyttää kuorrutetta esim. kuppikakkujen kuorrutteeksi tai kakun täytteeksi.
Annosmäärä 8

Ainesosat
  

Pohja

  • 8 kpl croissantteja

Täyte

Kuorrute

Ohjeet
 

  • Halkaise croissantit ja leikkaa kansi irti.
  • Mittaa mascarpone, kerma ja tomusokeri kulhoon. Vatkaa kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi.
  • Jauha ½ pkt Ballerinakeksejä hienoksi jauheeksi.
  • Lisää keksijauhe ja kaakaovanukas mascarponevaahtoon, vatkaa nopeasti tasaiseksi ja siirrä pursotinpussiin.
  • Pursota täyte croissantpohjille.
  • Murskaa loput kekseistä veitsellä karkeaksi rouheeksi.
  • Ripottele keksimurskaa täytteen päälle.
  • Sulata suklaa ja kasta kansi kevyesti suklaasulaan. Nosta kansi croissanttien päälle ja viimeistele keksimurskalla ja halutessasi ripauksella sormisuolaa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!