
Cookies and cream -croissantit
Superherkulliset ja helpot croissantit täytetään nopealla kaakaovanukas-keksivaahdolla. Koko komeuden kruunaa suklaakuorrute ja herkulliset keksimurut. Ohjeella tulee reilu annos kuorrutetta, se riittää noin 8 croissanttiin. Jos et halua näin montaa voit myös puolittaa ohjeen tai käyttää kuorrutetta esim. kuppikakkujen kuorrutteeksi tai kakun täytteeksi.
Annosmäärä 8
Ainesosat
Pohja
- 8 kpl croissantteja
Täyte
- 250 g mascarponetuorejuustoa
- 2 dl vispikermaa
- 2 rkl tomusokeria
- 1 pkt Kantolan Ballerina Vaniljakaakao ja Merisuola -keksejä
- 2 prk Jacky Kaakaovanukasta
Kuorrute
- 145 g Panda tummaa suklaata
- 1/2 pkt Kantolan Ballerina Vaniljakaakao ja Merisuola -keksejä
- (sormisuolaa)
Ohjeet
- Halkaise croissantit ja leikkaa kansi irti.
- Mittaa mascarpone, kerma ja tomusokeri kulhoon. Vatkaa kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi.
- Jauha ½ pkt Ballerinakeksejä hienoksi jauheeksi.
- Lisää keksijauhe ja kaakaovanukas mascarponevaahtoon, vatkaa nopeasti tasaiseksi ja siirrä pursotinpussiin.
- Pursota täyte croissantpohjille.
- Murskaa loput kekseistä veitsellä karkeaksi rouheeksi.
- Ripottele keksimurskaa täytteen päälle.
- Sulata suklaa ja kasta kansi kevyesti suklaasulaan. Nosta kansi croissanttien päälle ja viimeistele keksimurskalla ja halutessasi ripauksella sormisuolaa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!