Kulta Muro leivokset

Annokset
20

Ainekset

Pohja

Marinoidut mansikat

  • 300 g tuoreita mansikoita
  • 1 tl vaniljatahnaa tai -aromia
  • 1/2 limen mehu
  • 1.5 rkl sokeria

Täyte

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl vaniljatahnaa tai -aromia
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa

Koristeluun

  • 10 mansikkaa

Valmistusohjeet

Pilko mansikat (noin 1x1cm kuutioiksi) kulhoon. Sekoita joukkoon vanilja, limen mehu ja sokeri. Laita jääkaappiin noin 15 minuutiksi.

Sekoita tuorejuusto, kardemumma, vanilja ja sokeri yhteen. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele kahdessa osassa tuorejuustoseokseen. Siirrä täyte pursotinpussiin.

Aseta puolet Kulta Muro-kekseistä tarjoilualustalle. Pursota jokaiselle tuorejuustotäytettä. Lusikoi päälle marinoituja mansikoita. Nosta toinen keksi kanneksi ja pursota toinen kerros tuorejuustoa. Viimeistele mansikoilla. Anna leivosten vetäytyä jääkaapissa noin 30 minuuttia - 1 h ennen tarjoilua, jolloin keksit pehmenevät juuri sopivasti lusikalla syötäviksi.