kantolan kesakakku

Kantolan kesäkakku

Kesäinen kakku on helteisten kesäpäivien suosikki!
Täytteenä kakussa toimivat mascarponejuusto ja keksimuru. Kesäkakku rakentuu mehevän kaurakekseistä valmistetun pohjan päälle.
Kakun voit valmistaa juhlaan sekä arkeen.
Valmistusaika 0 mins
Ruokalaji -

Ainesosat
  

Pohjat

Täyte

Päälle

  •  mustikoita, karhunvatukoita ja viinimarjoja

Ohjeet
 

  • Paloittele kaurakeksit ja hienonna ne veitsellä muruiksi. Laita murut kulhoon ja sekoita sulatettu voi ja kardemumma muruihin.
  • Vuoraa kahden, halkaisijaltaan noin 18 -20 cm irtopohjavuokien pohjat leivinpaperilla. Jaa muruseos vuokien pohjille ja painele tasaiseksi pohjaksi.
  • Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Siivilöi vaahdon sekaan tomusokeri. Notkista mascarpone ja sekoita kermavaahtoon.
  • Murenna Kantolan Suklaa Kaurakeksit ja lisää kermaseokseen.
  • Jaa täyteseos pohjien päälle. Tasoita päällykset. Laita kakut jääkaappiin tekeytymään ainakin 4 tunniksi tai seuraavaan päivään.
  • Ota kakut vuoistaan ja asettele ne päällekkäin, yhdeksi kakuksi.
  • Koristele kakku runsaasti marjoilla.

Vinkki!

Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!