Keksi “nacho”pelti

Keksi “nacho”pelti

Kisaevääksi ja suolaiseen herkutteluun sopiva keksi "nacho" pelti valmistuu nopeasti ja helposti.
Kantolan suolaiset keksit luovat rapean pohjan "nacho"pellille, jonka täytteeksi tulee jauhelihaa, tomaattikastiketta ja mozzarellaa.
Keksi"nacho"pellin maustamiseen voit käyttää esimerkiksi basilikaa ja pizzamaustetta. Kivoja herkutteluhetkiä!
Valmistusaika 20 mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 1 pss Kantolan Valitut Pikkukeksi Suola 120 g
  • n. 2 dl valmista tomaattipastakastiketta
  • 200 g paistettua jauhelihaa
  • 1 tl kuivattua pizzamaustetta
  • 125 g mozzarellaa
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • 1 ruukku basilikaa

Ohjeet
 

  • Levitä keksit pellille. Lusikoi päälle pastakastiketta ja lisää jauheliha. Ripottele pinnalle pizzamaustetta, revittyä mozzarellaa ja parmesaania.
  • Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes keksit ovat lämpimiä ja juusto sulanut. Viimeistele basilikalla.

Huomautuksia

Vinkki: Vegaanisen version saat korvaamalla lihan Härkiksellä ja juuston vegaanisella versiolla.
https://www.youtube.com/watch?v=cpBGsro_aS8

 

 
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!