Keksi-suklaapalat
Mehevää suklaakakkua ja rapeita keksejä. Helpot keksipalat ovat nopea herkku ja kerralla saat koko pellillisen. Palat soveltuvat hyvin myös pakastettavaksi.Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
AINESOSAT
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 3 dl sokeria
- 1 tl soodaa
- 1 tl suolaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 150 g voita
- 300 g turkkilaista jogurttia
- 2 munaa
- Kantolan Ballerina -keksejä (esim. Vadelma, Toffee ja Nougat)
- Kantolan Kulta Muro -keksejä
OHJEET
- Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
- Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, sokeri, suola, sooda ja vaniljasokeri yhteen. Lisää sulatettu voi, jogurtti ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi ja levitä uunipellille.
- Asettele keksit riveihin taikinan päälle ja paista noin 20 minuuttia tai kunnes pohja on mehevä, mutta kypsä.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!