Keksi-suklaapalat resepti

Keksi-suklaapalat

Mehevää suklaakakkua ja rapeita keksejä. Helpot keksipalat ovat nopea herkku ja kerralla saat koko pellillisen. Palat soveltuvat hyvin myös pakastettavaksi.
Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 30

AINESOSAT

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 3 dl sokeria
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 150 g voita
  • 300 g turkkilaista jogurttia
  • 2 munaa
  • Kantolan Ballerina -keksejä (esim. Vadelma, Toffee ja Nougat)
  • Kantolan Kulta Muro -keksejä

OHJEET

  • Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
  • Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, sokeri, suola, sooda ja vaniljasokeri yhteen. Lisää sulatettu voi, jogurtti ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi ja levitä uunipellille.
  • Asettele keksit riveihin taikinan päälle ja paista noin 20 minuuttia tai kunnes pohja on mehevä, mutta kypsä.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!