Kantolan punainen palkki
Juustopallot

Keksikuorrutetut juustopallot

Nämä arkeen ja juhlaan sopivat keksikuorrutetut juustopallot pyörittelet nopeasti tilanteen sitä vaatiessa. Snack-tyyliset juustopallot toimivat hyvin esimerkiksi cocktailpaloina tai juustolautasella.
Puolukka ja ruohosipuli luovat upean kokonaisuuden, joka täydentyy juustopallojen keksikuorrutuksella. Helppoa ja vaivatonta!
Annokset 30

AINESOSAT

  • 200 g maukasta juustoa, esim. kypsytettyä cheddaria
  • 125 g tuorejuustoa (vuodenmaito)
  • 1 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia

OHJEET

  • Raasta juusto. Laita se tuorejuuston, karpaloiden ja ruohosipulin kanssa kulhoon. Sekoita tasaiseksi.
  • Pyörittele massasta pieniä palloja. Parhaiten se onnistuu, jos käsissä on muoviset kertakäyttökäsineet.
  • Murskaa keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella rouhien. Laita murut lautaselle ja pyörittele juustopallot niissä. Paina tarvittaessa kevyesti, niin murut tarttuvat pallojen pintaan. Tarjoa pieninä cocktailpaloina tai osana juustotarjotinta.

VINKKI

Sekoita keksinmuruihin pähkinärouhetta tai kuivattuja, hienonnettuja karpaloita.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!