
Keksikuorrutetut juustopallot
Nämä arkeen ja juhlaan sopivat keksikuorrutetut juustopallot pyörittelet nopeasti tilanteen sitä vaatiessa. Snack-tyyliset juustopallot toimivat hyvin esimerkiksi cocktailpaloina tai juustolautasella.Puolukka ja ruohosipuli luovat upean kokonaisuuden, joka täydentyy juustopallojen keksikuorrutuksella. Helppoa ja vaivatonta!
Valmistusaika 20 mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 30
Ainesosat
- 200 g maukasta juustoa, esim. kypsytettyä cheddaria
- 125 g tuorejuustoa (vuodenmaito)
- 1 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
- 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
Ohjeet
- Raasta juusto. Laita se tuorejuuston, karpaloiden ja ruohosipulin kanssa kulhoon. Sekoita tasaiseksi.
- Pyörittele massasta pieniä palloja. Parhaiten se onnistuu, jos käsissä on muoviset kertakäyttökäsineet.
- Murskaa keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella rouhien. Laita murut lautaselle ja pyörittele juustopallot niissä. Paina tarvittaessa kevyesti, niin murut tarttuvat pallojen pintaan. Tarjoa pieninä cocktailpaloina tai osana juustotarjotinta.
Huomautuksia
Vinkki: Sekoita keksinmuruihin pähkinärouhetta tai kuivattuja, hienonnettuja karpaloita.
https://www.youtube.com/watch?v=KGKmO3FqnRM
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!