Keksikuorrutetut juustopallot

Nämä arkeen ja juhlaan sopivat keksikuorrutetut juustopallot pyörittelet nopeasti tilanteen sitä vaatiessa. Snack-tyyliset juustopallot toimivat hyvin esimerkiksi cocktailpaloina tai juustolautasella.
Puolukka ja ruohosipuli luovat upean kokonaisuuden, joka täydentyy juustopallojen keksikuorrutuksella. Helppoa ja vaivatonta!
Valmistusaika 20 mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 30

Ainesosat
  

  • 200 g maukasta juustoa, esim. kypsytettyä cheddaria
  • 125 g tuorejuustoa (vuodenmaito)
  • 1 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia

Ohjeet
 

  • Raasta juusto. Laita se tuorejuuston, karpaloiden ja ruohosipulin kanssa kulhoon. Sekoita tasaiseksi.
  • Pyörittele massasta pieniä palloja. Parhaiten se onnistuu, jos käsissä on muoviset kertakäyttökäsineet.
  • Murskaa keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella rouhien. Laita murut lautaselle ja pyörittele juustopallot niissä. Paina tarvittaessa kevyesti, niin murut tarttuvat pallojen pintaan. Tarjoa pieninä cocktailpaloina tai osana juustotarjotinta.

Huomautuksia

Vinkki: Sekoita keksinmuruihin pähkinärouhetta tai kuivattuja, hienonnettuja karpaloita.
https://www.youtube.com/watch?v=KGKmO3FqnRM
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!