Suklaa keksit reseptikuva

Kulta Muro -leivokset

Marinoiduista mansikoista ja tuorejuustosta kootut Kulta Muro -leivokset ovat oiva valinta kesäiseen kahvipöytään.
Vaniljan ja mansikoiden tuttu combo ei petä tässäkään jälkiruoassa. Lisäksi lime ja kardemumma tuovat uutta makua herkutteluun.
Ihanan mansikkainen jälkiruoka kannattaa ottaa heti kokeiluun!
Valmistusaika 0 mins
Ruokalaji -
Annosmäärä 20

Ainesosat
  

Marinoidut mansikat

  • 300 g tuoreita mansikoita
  • 1 tl vaniljatahnaa tai -aromia
  • 1/2 limen mehu
  • 1.5 rkl sokeria

Täyte

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl vaniljatahnaa tai -aromia
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa

Koristeluun

  • 10 mansikkaa

Ohjeet
 

Marinoidut mansikat

  • Pilko mansikat (noin1x1cm kuutioiksi) kulhoon.
  • Sekoita joukkoon vanilja, limen mehu ja sokeri.
  • Laitajääkaappiin noin 15 minuutiksi.

Täyte

  • Sekoita tuorejuusto, kardemumma, vanilja ja sokeri yhteen.
  • Vatkaa kerma kuohkeaksivaahdoksi ja kääntele kahdessa osassa tuorejuustoseokseen. Siirrä täytepursotinpussiin.

Kasaaminen

  • Aseta puolet KultaMuro-kekseistä tarjoilualustalle. Pursota jokaiselle tuorejuustotäytettä.Lusikoi päälle marinoituja mansikoita.
  • Nosta toinen keksikanneksi ja pursota toinen kerros tuorejuustoa. Viimeistele mansikoilla.
  • Anna leivosten vetäytyäjääkaapissa noin 30 minuuttia - 1 h ennen tarjoilua, jolloin keksit pehmenevätjuuri sopivasti lusikalla syötäviksi.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!