Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Olemme näille sivuille keränneet usein kysytyt kysymykset sekä vastaukset. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan alla olevista kysymyksistä, lähetä meille palautetta yhteydenottolomakkeen kautta.

Allergeenit ovat allergiaa aiheuttavia ainesosia kuten esim. pähkinät ja maito.

Haluamme, että jokainen kuluttaja voi rauhallisin mielin syödä tuotteitamme. Tästä johtuen ilmoitamme pakkauksissamme mahdollisista allergeenijäämistä. Myös laissa on määritelty, että allergeeneistä tulee ilmoittaa pakkauksissa. Linjoillamme leivotaan useita erilaisia tuotteita ja tarkasta siivouksesta huolimatta tuotteeseen saattaa tuotantovaihdoksen aikana joskus kulkeutua pieni määrä esim. pähkinää, joka voi olla pähkinäallergiselle hyvinkin haitallista. Tästä ilmoitamme ”jääminä”. Mikäli tuotteen reseptissä on kyseistä allergeenia, ilmoitamme siitä ainesosissa.

Varmistaaksemme tuotteiden korkean laadun sekä parhaan maun, joudumme välillä muokkaamaan reseptejä. Syitä muutoksiin ovat esimerkiksi muuttuneet raaka-aineet tai allergiaa aiheuttavien ainesosien poistaminen. Jokainen reseptimuutos tutkitaan tarkoin ennen sen hyväksymistä. Isoista muutoksista ilmoitamme aina pakkauksissa.

Pakkauksessa oleva tieto on aina viimeisin ja siihen voit luottaa.

Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen kautta. Huomaathan täyttää kaikki tuotevirhettä koskevat kentät. Säästä pakkaus sisältöineen mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

Kantolan käyttää erityyppisiä kasviöljyjen ja -rasvojen sekoituksia leipoakseen kaikkein herkullisimpia keksejä. Ratkaisevaa öljyn valinnassa on lopullisen tuotteen maku, sekä öljyn/rasvan soveltuminen leivontaan. Käyttämiämme kasviöljyjä ovat mm. rapsi-, oliivi- ja auringonkukkaöljy. Tarkan tiedon kunkin tuotteen valmistukseen käytetyistä öljyistä näkee tuotteen pakkauksesta ja nettisivuiltamme “tuotteet” kohdasta. Mikäli kaipaat lisätietoa jonkin tietyn tuotteen osalta, ota rohkeasti yhteyttä Kuluttajapalveluumme.

Kantolan käyttää kovetettua rasvaa vain osassa tuotteita. Käyttämämme kovetettu rasva on kookosrasvaa eikä se sisällä transrasvoja. Kovetettua rasvaa on joskus pakko käyttää, esimerkiksi jotta tuotteen täyte kestäisi paremmin lämpiminä kesäpäivinä.

Kaikki käyttämämme rasva on transrasvasta vapaata rasvaa.