
Cookies and cream -croissantit
Superherkulliset ja helpot croissantit täytetään nopealla kaakaovanukas-keksivaahdolla. Koko komeuden kruunaa suklaakuorrute ja herkulliset keksimurut. Ohjeella tulee reilu annos kuorrutetta, se riittää noin 8 croissanttiin. Jos et halua näin montaa voit myös puolittaa ohjeen tai käyttää kuorrutetta esim. kuppikakkujen kuorrutteeksi tai kakun täytteeksi.Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 8
AINESOSAT
Pohja
- 8 kpl croissantteja
 
Täyte
- 250 g mascarponetuorejuustoa
 - 2 dl vispikermaa
 - 2 rkl tomusokeria
 - 1 pkt Kantolan Ballerina Nougat
 - 2 prk Jacky Kaakaovanukasta
 
Kuorrute
- 145 g Panda Tummaa suklaata
 - 1/2 pkt Kantolan Ballerina Nougat
 - (sormisuolaa)
 
OHJEET
- Halkaise croissantit ja leikkaa kansi irti.
 - Mittaa mascarpone, kerma ja tomusokeri kulhoon. Vatkaa kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi.
 - Jauha ½ pkt Ballerinakeksejä hienoksi jauheeksi.
 - Lisää keksijauhe ja kaakaovanukas mascarponevaahtoon, vatkaa nopeasti tasaiseksi ja siirrä pursotinpussiin.
 - Pursota täyte croissantpohjille.
 - Murskaa loput kekseistä veitsellä karkeaksi rouheeksi.
 - Ripottele keksimurskaa täytteen päälle.
 - Sulata suklaa ja kasta kansi kevyesti suklaasulaan. Nosta kansi croissanttien päälle ja viimeistele keksimurskalla ja halutessasi ripauksella sormisuolaa.
 
 Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!