Kantolan punainen palkki
KultaMuro-suklaaleivokset

Kulta Muro -suklaaleivokset

Pienet Kulta Muro -keksileivokset syntyvät hetkessä ja vain muutamasta raaka-aineesta. Kevät-teemaan sopivasti leivokset koristelllaan kuin linnunpesiksi pienillä makeisilla.
Annokset 15

AINESOSAT

Pohja

Täyte

  • 145 g Panda maitosuklaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl mangososetta
  • 1 prk säilyke persikanpuolikkaita mehussa

OHJEET

  • Paloittele maitosuklaa kulhoon. Kuumenna kerma ja kaada suklaan päälle. Anna seistä hetken ja sekoita sitten tasaiseksi.
  • Jäähdytä seosta useamman tunnin ajan jääkaappikylmäksi.
  • Vatkaa kylmä seos paksuksi vaahdoksi. Älä vatkaa liian pitkään, ettei seos juoksetu.
  • Siirrä vaahto pursotinpussiin ja pursota rengas Kulta Muro -pohjille.
  • Pursota keskelle hieman mangososetta.
  • Nosta päälle toinen keksi ja pursota päälle reilusti täytettä. Viimeistele persikanpaloilla ja makeisilla.
  • Anna leivosten asettua jääkaapissa.

VINKKI

Jos haluat tehdä leivoksista gluteenittomia, voi leivoksen pohjana käyttää Kantolan Gluteeniton Kaurakeksejä ja käyttää koristeluun gluteenittomia makeisia.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!