Mustikkajuustokakku-blondie

Tämä herkullinen mustikkajuustokakku-blondie kruunaa jokaisen juhlapöydän. Kokeile helppoa reseptiä alta ja hurmaa juhlavieraasi!
Annosmäärä 15

Ainesosat
  

Pohja

  • 1 pkt Ballerina Mustikka -täytekeksejä
  • 200 g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljatahnaa (tai 2tl vaniljasokeria)
  • 2 kananmunaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 kananmuna
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljatahnaa (tai 2tl vaniljasokeria)
  • 3 dl mustikoita
  • n.8 kpl Kantolan kaurakeksejä
  • 2 rkl raesokeria

Ohjeet
 

Pohja

  • Kuumenna uuni 175°C:seen. Vuoraa suorakeiteen muotoinen vuoka (noin 20x30cm) leivinpaperilla. Aseta keksit tasaisesti vuoan pohjalle.
  • Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit sekä vanilja. Vatkaa munat kevyesti joukkoon. Sakoita toisessa kulhossa vehnäjauhot ja leivinjauhe ja kääntele taikinaan. Levitä taikina keksien päälle.

Täyte

  • Sekoita täytettä varten tuorejuusto, kananmuna, sokeri ja vanilja. Lusikoi täyte pohjataikinan päälle. Ripottele pinnalle mustikat, kaurakeksimuru ja raesokeria ja paista noin 30 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!