Kantolan Pallopiparipiirakka

Pallopiparipiirakka

Piparkakun makuisessa piirakassa on piparilta maistuva kaurakeksipohja ja pehmeä valkosuklaa-piparkakkutäyte. Kokonaisuuden viimeistelee ihanan rapeat ja makeat pallopiparit.
Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 15 hengelle

AINESOSAT

Pohja

Täyte

OHJEET

  • Vuoraa piirakkavuoka (halk. noin 23 cm) leivinpaperilla. Murskaa pohjan keksit hienoksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja piparkakkumauste ja painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohja jääkaappiin.
  • Sulata valkosuklaa ja jätä odottamaan. Mittaa tuorejuusto ja kerma kulhoon. Lisää piparkakkumauste ja fariinisokeri ja vatkaa paksuksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon valkosuklaa.
  • Kaada täyte pohjan päälle. Koristele Pallopipareilla. Laita piirakka jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi ennen tarjoilua.

VINKKI

Ohjevideo pallopiparipiirakan tekoon:
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!