Raparperi-mansikkapaistos grillissä

Raparperi-mansikkapaistos grillissä

Herkullisissa raparperi-mansikkapaistoksissa yhdistyvät kesäiset maut sekä Kantolan rapeat kaurakeksit. Lisäksi ne valmistuvat grillissä lähes itsestään! Voit laittaa paistokset valmistumaan grilliin pääruoan syömisen ajaksi, jolloin jälkiruoka on nopeasti valmis.
Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 4

AINESOSAT

  • 200 g raparperia paloiteltuna
  • 200 g mansikoita paloiteltuna
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 1/2 dl sokeria
  • 6 kpl Kantolan Kaurakeksejä

Tarjoiluun

  • vaniljajäätelöä tai -kastiketta

OHJEET

  • Revi foliosta neljä 30x30 cm:n palaa ja aseta jokaiselle palalle hieman pienempi leivinpaperi.
  • Sekoita raparperit,mansikat, perunajauhot ja sokerit yhteen. Nostele seos leivinpaperin keskelle. Murusta päälle kaurakeksit. Nipistä pakkaukset nyyteiksi.
  • Grillaa keskilämmöllä noin 10–15 minuuttia tai kunnes raparperit ovat pehmenneet.
  • Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!