
Suolakinuskipirtelö
Ballerina suolakinuskikeksit, kermavaahto, vaniljajäätelö ja kinuski. Näistä on maailman paras suolakinuskipirtelö tehty. Makea juoma syntyy helpon reseptin avulla, joka tyydyttää yllättävätkin herkkuhimot. Kinuskipirtelö sopii jälkiruoaksi tai itselle omaan herkutteluhetkeen. Valitse haluttu tarjoilumäärä ja valmista nopeat pirtelöt koko porukalle!
Valmistusaika 0 mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 1 pkt Ballerina Suolainen kinuski -keksejä
- 20 g Pandan valkosuklaata
- 1/2 litraa vaniljajäätelöä
- 2 dl kevytmaitoa
- 2 dl kuohukermaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 dl kinuskikastiketta
- sormisuolaa
Ohjeet
- Murskaa keksit hienoksi rouheeksi. Ota 1 dl keksimurskaa sivuun.
- Sulata suklaa. Kasta tarjoilulasien reunat valkosuklaaseen ja sitten sivuun ottamaasi keksimurskaan. Lusikoi loput sivuun ottamastasi keksimurskasta lasien pohjalle.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla.
- Mittaa loput keksimurskasta, vaniljajäätelö ja maito tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi.
- Jaa pirtelö laseihin, viimeistele kinuskikastikkeella, ripauksella sormisuolaa ja kermavaahdolla. Koristele.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!