Maapähkinä-suklaakeksit

Maapähkinä-suklaakeksit

Nopeat ja helpot maapähkinä-suklaakeksit valmistat käden käänteessä.
Makoisat suklaakeksit toimivat nopeaan makeanhimoon tai vaikkapa kahvipöytään. Kekseistä saat näyttävän näköisiä, kun lisäät koristeita suklaaseen dippaamisen jälkeen.
Ei muuta kuin nautiskelemaan!
Valmistusaika 20 mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 10

Ainesosat
  

Koristeluun

Ohjeet
 

  • Sipaise puolelle kekseistä maapähkinävoita. Paina loput keksit kansiksi.
  • Rouhi suklaa ja sulata se. Dippaa keksit puoliksi suklaasulaan.
  • Nosta jäähtymään leivinpaperille. Koristele halutessasi keksinmuruilla, suklaaraasteella, pähkinällä tai koristerakeilla.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!