
Maapähkinä-suklaakeksit
Nopeat ja helpot maapähkinä-suklaakeksit valmistat käden käänteessä. Makoisat suklaakeksit toimivat nopeaan makeanhimoon tai vaikkapa kahvipöytään. Kekseistä saat näyttävän näköisiä, kun lisäät koristeita suklaaseen dippaamisen jälkeen. Ei muuta kuin nautiskelemaan!
Valmistusaika 20 mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 10
Ainesosat
- 20 kpl Kantolan Valitut 5 Parasta 170 g
- 4 rkl maapähkinävoita
- 100 g Panda tummaa suklaata
Koristeluun
- keksinmuruja
- raastettua Panda-suklaata
- rouhittua pähkinää
- koristerakeita
Ohjeet
- Sipaise puolelle kekseistä maapähkinävoita. Paina loput keksit kansiksi.
- Rouhi suklaa ja sulata se. Dippaa keksit puoliksi suklaasulaan.
- Nosta jäähtymään leivinpaperille. Koristele halutessasi keksinmuruilla, suklaaraasteella, pähkinällä tai koristerakeilla.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!