
Suolakeksit lohella ja mädillä
Kantolan suolakeksit toimivat hyvänä pohjana näissä suolaisissa snackseissä, joiden päälle lisätään lohitäytettä ja graavilohta. Kalan mäti viimeistelee keksit.Helppo ja merellinen naposteltava sopii esimeriksi cocktailpalaksi, snackiksi, välipalaksi tai tavallisten suolakeksien tuunaukseen.
Valmistusaika 0 minutes mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 30
Ainesosat
- 30 kpl Kantolan suolakeksejä
Täyte
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 rkl silputtua tilliä
- 1 tl kalakastiketta
- 2 tl inkivääritahnaa
- ripaus mustapippuria myllystä
Päällinen
- n. 70 g graavilohisiivuja
- 2 rkl kirjolohen mätiä
- tilliä ja versoja
Ohjeet
- Laita puolet kekseistä leivinpaperin päälle.
- Valmista ensiksi täyte. Silppua tilli saksilla. Sekoita kaikki täyte ainekset keskenään.
- Sipaise täytettä reilu nokare keksien päälle.
- Tee sitten päällinen. Paloittele lohi pieniksi viipaleiksi ja kiepauta palat täytteen päälle. Koristele mädillä, tillisilpulla ja versoilla.
Vinkki!
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!