Kantolan punainen palkki
Suolakeksit lohella ja mädillä

Suolakeksit lohella ja mädillä

Kantolan Valitut Suolakeksit toimivat hyvänä pohjana näissä suolaisissa snackseissä, joiden päälle lisätään lohitäytettä ja graavilohta. Kalan mäti viimeistelee keksit.
Helppo ja merellinen naposteltava sopii esimeriksi cocktailpalaksi, snackiksi, välipalaksi tai tavallisten suolakeksien tuunaukseen.
Annokset 30

AINESOSAT

Täyte

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • 1 tl kalakastiketta
  • 2 tl inkivääritahnaa
  • ripaus mustapippuria myllystä

Päällinen

  • n. 70 g graavilohisiivuja
  • 2 rkl kirjolohen mätiä
  • tilliä ja versoja

OHJEET

  • Laita puolet kekseistä leivinpaperin päälle.
  • Valmista ensiksi täyte. Silppua tilli saksilla. Sekoita kaikki täyte ainekset keskenään.
  • Sipaise täytettä reilu nokare keksien päälle.
  • Tee sitten päällinen. Paloittele lohi pieniksi viipaleiksi ja kiepauta palat täytteen päälle. Koristele mädillä, tillisilpulla ja versoilla.

VINKKI

Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!