Jäätelökeksit

Super helpot jäätelökeksit

Tajuttoman herkulliset jäätelökeksit valmistuvat helpommin kuin uskotkaan!
Keksien väliin tulevan jäätelön makua pystyt tuunaamaan valitsemalla monista eri Ballerina-keksien makuvaihtoehdoista. Keksit murskataan jäätelön sekaan.
Jäätelökeksit säilyvät hyvin myös pakastimessa myöhempää herkuttelua varten, ja ne sopivat esimerkiksi jälkiruoaksi tai kesäpäivän helpoksi herkuksi.
Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 20

AINESOSAT

Jäätelö

OHJEET

  • Murskaa Ballerina-keksit jäätelöä varten rouheeksi.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon kondensoitu maito. Lisää keksimurska.
  • Levitä massa noin 3 cm:n paksuiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita pakastimeen vähintään viideksi tunniksi.
  • 5 tuntia myöhemmin: Ota valmiista jäätelöstä pyöreällä muotilla paloja ja purista ne kahden suklaakaurakeksin väliin. Jos et tarjoile keksejä heti, voit säilyttää ne pakastimessa suljetussa rasiassa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!