
Super helpot jäätelökeksit
Tajuttoman herkulliset jäätelökeksit valmistuvat helpommin kuin uskotkaan! Keksien väliin tulevan jäätelön makua pystyt tuunaamaan valitsemalla monista eri Ballerina-keksien makuvaihtoehdoista. Keksit murskataan jäätelön sekaan. Jäätelökeksit säilyvät hyvin myös pakastimessa myöhempää herkuttelua varten, ja ne sopivat esimerkiksi jälkiruoaksi tai kesäpäivän helpoksi herkuksi.
Valmistusaika 0 mins
Ruokalaji -
-
Annosmäärä 20
Ainesosat
Jäätelö
- 1 pkt Kantolan Ballerina - keksejä
- 6 dl vispikermaa
- 1 tölkki kondensoitua maitoa
Pohja
Ohjeet
- Murskaa Ballerina keksit jäätelöä varten rouheeksi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon kondensoitu maito. Lisää keksimurska.
- Levitä massa noin 3 cm:n paksuiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita pakastimeen vähintään viideksi tunniksi.
- 5 tuntia myöhemmin: Ota valmiista jäätelöstä pyöreällä muotilla paloja ja purista ne kahden suklaakaurakeksin väliin. Jos et tarjoile keksejä heti, voit säilyttää ne pakastimessa suljetussa rasiassa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää Kantolan herkullisia reseptejä!